Застапништва :
За Фриготехника 2000 Каде се наоѓаме

Основната дејност на ФРИГОТЕКНИКА 2000 ДОО е производство, увоз -извоз на угостителска опрема.
На самиот почеток во производството ги имавме разладните ветрини за потоа постепено инвестирајќи воведовме и топли ветрини, шанкови а во последните години и неутрална опрема за кујни.

За задоволување на барањата на клиентите за секторот гастрономина ја проширивме нашата палета, со квалитетни италијански производи. >>

С.Боговиње Тетово, Р.Македонија

Телефон: 044 366 704
Факс: 044 366 704
Мобилен: 070 224 469
Референци
     
 
 
Copyright © 2010 Frigotehnika. Developed by Digital Solutions