Partneret :
 PRODHIMET - NATURAL CLASSIC
Vetrina eshte e prodhuar prej INOX.Ka xham termikisht te perpunuar 6mm. Per vetrinen me ftohje ka izolim me poliuretan me g=45kg/m3.Fasada eshte prej druri.Mundet te lidhet me modelet tjera nga linja NATURAL CLASSIC.
Vitrina ftohse per embelsira
permasat:
vizatime:

Vitrina neutrale
permasat:
vizatime:

Vitrina me ngrohje per burek dhe pizza
permasat:
vizatime:

 
Copyright 2010 Frigotehnika. Developed by Digital Solutions